Αγ. Βαλεντίνος

Αγ. Βαλεντίνος

Η ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου είναι ημέρα αγάπης και στοργής, ημέρα έκφρασης των συναισθημάτων προς τους αγαπημένους μας.  Είναι μια μέρα για να θυμόμαστε αυτούς που αγαπάμε και να τους υπενθυμίζουμε πόσα σημαίνουν για εμάς, πόσο τους χρειαζόμαστε στη ζωή μας.

Όταν πρόκειται για δώρα και δείγματα αγάπης, τα λουλούδια είναι μια κλασική επιλογή. Αλλά από όλα τα λουλούδια που δίνονται στις γιορτές, κανένα δεν είναι τόσο στενά συνδεδεμένο με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όσο το κόκκινο τριαντάφυλλο.

 

Δημοφιλές επιλογές σε λουλούδια

Τα τριαντάφυλλα είναι από τα πιο διαδεδομένα λουλούδια που χαρίζονται όλο το χρόνο αλλά ιδίως την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Παραδοσιακά συνδέονται με την αγάπη και τον ρομαντισμό και συχνά δίνονται ως σύμβολο αγάπης. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν την αγάπη και το πάθος αλλά υπάρχουν και άλλα λουλούδια όπως οι ροζ τουλίπες που συμβολίζουν τη φροντίδα και τη στοργή.

 Άλλες δημοφιλείς επιλογές είναι τα λίλιουμ, τα οποία συμβολίζουν την αγνότητα και την αφοσίωση και οι ορχιδέες που συμβολίζουν την πολυτέλεια και την ομορφιά.

Αγ. Βαλεντίνος
Αγ. Βαλεντίνος

Αποξηραμένα λουλούδια

Τα αποξηραμένα λουλούδια είναι ένα μοναδικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επειδή αντέχουν στο χρόνο, έχουν μια ρουστίκ γοητεία και μπορούν να απολαμβάνονται για χρόνια. Σε αντίθεση με τα φρέσκα λουλούδια, τα οποία έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής, τα αποξηραμένα λουλούδια μπορούν να διατηρηθούν ως υπενθύμιση της ειδικής περίστασης και του συναισθήματος που κρύβεται πίσω από αυτήν. Επίσης, δεν απαιτούν συντήρηση και μπορούν να τοποθετηθούν σε όλους τους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου, καθιστώντας τα μια ευέλικτη επιλογή δώρου.

Αγ. Βαλεντίνος
Αγ. Βαλεντίνος

Rose Bears

Τα αρκουδάκια με τριαντάφυλλα είναι χειροποίητα, με κάθε τριαντάφυλλο προσεκτικά τοποθετημένο για να δημιουργηθεί το πιο όμορφο σχέδιο.

Αποτελούν ένα σύμβολο αγάπης και στοργής και είναι ένας τέλειος τρόπος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το σημαντικότερο είναι ότι διαρκούν για πάντα!

Συσκευάζονται σε διαφανή κουτιά δώρου που ασφαλίζονται με πολυτελή σατέν κορδέλα, καθιστώντας τα ιδανικά για να τα παρουσιάσετε στον αγαπημένο σας.

Τα αρκουδάκια από τριαντάφυλλα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, όπως κόκκινο, ροζ, λευκό και γαλάζιο και να επιλέξετε το μέγεθος που ταιριάζει καλύτερα στον προϋπολογισμό σας και στην περίσταση.

Είναι εύκολο να τα φροντίσετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα διατηρείτε σε δροσερό και στεγνό μέρος και να αποφεύγετε το άμεσο ηλιακό φως.

Αγ. Βαλεντίνος
Αγ. Βαλεντίνος

Forever Roses

Τα Forever Roses ή αλλιώς Eternity Roses, είναι μια εξαιρετική και πλέον κλασσική επιλογή δώρου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Είναι πραγματικά τριαντάφυλλα που έχουν συντηρηθεί για να διατηρήσουν το χρώμα και το σχήμα τους για τουλάχιστον τρία χρόνια. Αυτό που τα κάνει μοναδικά είναι ότι μπορούν να τοποθετηθούν σε σύνθεση με αποξηραμένα λουλούδια, ή μεμονωμένα μέσα σε γυάλα ή και σε κουτί.
Επίσης, διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το ιδανικό που ταιριάζει στις προτιμήσεις του αγαπημένου σας
προσώπου.

Αγ. Βαλεντίνος
Αγ. Βαλεντίνος
Αγ. Βαλεντίνος

Καθώς η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι και μια αφορμή για να κάνετε έκπληξη στον/στην αγαπημένη σας, φροντίστε να επιλέξετε κάτι πρωτότυπο, μοναδικό και σίγουρα κάτι που να εκφράζει απόλυτα το άλλο σας μισό. Γι’ αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δημιουργήσουμε το ιδανικό δώρο για εκείνον ή για εκείνη.